De chauffeurs van Toppers Professionals zijn voornamelijk studenten aan Hogescholen door heel Nederland, vandaar ook de benaming studentchauffeur. Van Groningen tot Arnhem: door heel het land is Toppers vertegenwoordigd! Zowel binnen Nederland als over de grenzen zetten wij onze chauffeurs in. Een etentje in Düsseldorf of een vergadering in Antwerpen? Toppers staat voor u klaar, waar en wanneer dan ook!

Uw agenda is onze agenda

Qua rijervaring zit het goed met onze chauffeurs. Wij leveren namelijk altijd een studentchauffeur met minimaal 2 jaar ervaring achter het stuur. Daarnaast wordt er altijd rekening gehouden met files en vertragingen. De studentchauffeur weet meerdere routes te vinden, navigeren is dus geen enkel probleem. U komt op tijd aan bij uw afspraak en uiteraard staat de chauffeur op de afgesproken tijd weer klaar. Nog een afspraak op de agenda? Geen probleem, wij passen ons helemaal aan aan uw planning!

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u ook altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Toppers Professionals? Klik dan hier om door te gaan naar onze Facebookpagina! Klikt u hier, dan gaat u naar onze LinkedIn-pagina.