[HUG] is een groep van vooraanstaande horeca uitzendbureaus en werkt verdeeld over Nederland. Alle partners werken volledig digitaal, zijn 24/7 bereikbaar (wie kan dat zeggen!), schakelen sneller dan de status quo en bieden hoge kwaliteit in het leveren van horeca-personeel.
Dat geeft het werken met een partner uit de groep een frisse belevenis.

De Horeca Uitzendbureau Groep [HUG] is een snelgroeiende en dynamische organisatie dat zich heeft gespecialiseerd in het ondersteunen met flexibel horeca personeel in de hospitalitybranche. Een groep van creatieve, full-service horeca uitzendbureaus die bedrijven tijdens events, horeca en mobiliteit, 24/7h ondersteunt. Zij denken in efficiënte oplossingen en nemen graag vraagstukken uit handen.

De vier musketiers

Regio Oost-Nederland
Toppers Professionals
T: info@toppers-professionals.nl
W: www.toppers-professionals.nl

Regio Midden-Nederland
UitzendKrachtig
T: (030) 227 0314
E: info@uitzendkrachtig.nl
W: www.uitzendkrachtig.nl

Regio West-Nederland
FreeJobz
T: (020) 530 55 55
E: info@freejobz.nl
W: www.freejobz.nl


Regio Zuid-Nederland
Bienvenue Hospitality
T: (043) 204 11 97
E: info@bienvenue.nl
W: www.bienvenue.nl


Samenwerking

De Nederlandse Payroll Maatschappij B.V.
Terborgseweg 34A
7005 BA Doetinchem

T: (0314) 37 85 68
E: info@dnpm.nl
W: www.dnpm.nl

De groep werkt samen met De Nederlandse Payroll Maatschappij. Méér flexibiliteit en minder risico. Bij payrolling neemt De Nederlandse Payroll Maatschappij alle administratieve verplichtingen en risico’s, die nu éénmaal horen bij het werkgeverschap, deskundig en snel uit handen. Dat betekent voor u, als ondernemer, méér gemak, flexibiliteit, zekerheid, collectieve voordelen én minder risico.