De partners van [HUG] staan erom bekend dat zij vriendelijk en gastvrij horecapersoneel leveren. Betrokken en enthousiaste medewerkers die vooral denken aan uw gasten bij het uitvoeren van hun opdracht. Veel van onze medewerkers zijn studenten met een horeca- of toeristenopleiding, die naast hun studie extra willen bijverdienen.

Al onze medewerkers worden vooraf uitvoerig gescreend en getest op hun vaardigheden. Daarbij wordt sterk gelet op de karaktereigenschappen van de kandidaten; gastvrij, betrokken- en een mensgerichte instelling.

In de horeca volgen de trends en ontwikkelingen zich in razend tempo op. In de [HUG] Academie zorgen wij dat de vakkennis up-to-date is. In [HUG] Academie bieden wij de mogelijkheid van bijscholing, trainingen en kennissessies om onze Toppers verder te bekwamen.

In de [HUG]-Academie trainen wij, in verschillende modules, de vaardigheden onze talenten zodat zij succesvol hun opdrachten tot uitvoer kunnen brengen.

Onze trainingen zijn onder te verdelen in de modules:

 • Algemene inleiding in de Horeca
 • Basisvaardigheden Horeca
 • Basisvaardigheden Omgaan met Gasten
 • Basisvaardigheden Blad- en bordlopen
 • Basisvaardigheden Barista
 • Basisvaardigheden Biertappen
 • Basisvaardigheden Wijn en gedistilleerd

Het programma van de [HUG]-Academie is constant in ontwikkeling en door de modulaire indeling perfect individueel aanpasbaar.

Training op lokatie

Alle trainingen die [HUG] Academie aanbiedt kunnen door [HUG] eveneens als Incompany training op maat binnen uw eigen bedrijf worden verzorgd. De incompany-training wordt speciaal voor uw bedrijf samengesteld. De training sluit met de lesstof exact aan op uw specifieke bedrijfssituatie. Ook belangrijke vragen en/of problemen uit de dagelijkse praktijk kunnen daarbij aanbod komen.

Hoe gaan we te werk?
Eerst gaan wij met u in overleg en brengen uw wensen en eisen in kaart. Wat moeten de deelnemers na afloop van de cursus kunnen? Hoeveel deelnemers wilt u trainen? Hoeveel budget heeft u beschikbaar voor de trainingen? Op welk tijdstip wilt u de trainingen laten geven en met welk tijdsduur?

Op basis van deze gegevens stellen wij het cursusmateriaal samen. Indien nodig en gewenst maken wij (op onderdelen) nieuw materiaal, zodat dit perfect aansluit bij uw wensen. De trainingen vinden meestal bij u in uw bedrijf plaats. Kortom; het programma van de incompany-training wordt perfect afgestemd op uw bedrijf en op uw specifieke wensen.

Er zitten veel voordelen aan een training op locatie. Wij noemen:

 • De cursusinhoud is flexibel; de lesstof wordt afgestemd op uw wensen
 • De deelnemers zijn gewend aan hun omgeving en de installaties
 • Cursisten hebben geen extra reistijd en reiskosten
 • Een incompany-training is goed voor teambuilding en onderlinge saamhorigheid

In korte tijd zijn uw medewerkers deskundig opgeleid zodat zij goed zijn ingespeeld op situaties in uw eigen horecagelegenheid. Een training van [HUG] vergroot de kennis en de kwaliteit van de individuele werknemer alsmede het draagvlak binnen uw organisatie.

Meer groei en rendement in uw horecabedrijf

De [HUG] Incompany trainingen zijn voor horecaondernemers die de focus willen leggen op tevreden gasten, een goed fundament voor de bedrijfsvoering willen leggen en het verbeteren van het resultaat.

Uw gasten voelen zich méér welkom en komen met plezier, komen vaker terug en vertellen hun goede ervaringen door aan vrienden en kennissen. Kortom investeren in een [HUG] training is omzet verhogend.

Geïnteresseerd geraakt en u wenst meer informatie?
Bel dan met [HUG] Academie. U kunt ook direct een offerte aanvragen (klik hier).