Door het ondertekenen van een overeenkomst werd de samenwerking bekrachtigd met Horeca Uitzendbureau Groep [HUG].

De vijf samenwerkende bedrijven, Toppers-Professionals, UitzendKrachtig, FreeJobz, Bienvenue Hospitality en Horeca Uitzendbureau België gaan samenwerken op het gebied van digitalisering en gaan gebruikmaken van dezelfde pool van medewerkers.

Door gebruik te maken van een en het zelfde planningssysteem software kan gewerkt worden aan een volledig digitaal horecauitzendbureau. Dat betekent veel voordeel voor opdrachtgevers en medewerkers.

De opdrachten worden door de opdrachtgever digitaal aangemeld. Hij kan de kenmerken voor de klussen vermelden zoals de favoriete medewerker, lokatie, werktijden, kledingvoorschriften en andere voor de opdracht belangrijke informatie.

De opdrachten worden open gezet voor alle medewerkers in het bestand. Zij kunnen zich, door een druk op de knop, inschrijven voor de klus.

Ook het in- en uitchecken op locatie gebeurt volledig digitaal in de daarvoor speciaal gemaakte app. De opdrachtgever fiatteert, na afloop, de opdrachten in dezelfde app. Uiteindelijke wordt de factuur conform de gefiatteerde opdrachten.

Contact ons voor het maken van een afspraak