OpbouwmedewerkersIedereen die weleens een evenement heeft georganiseerd weet dat goede opbouwmedewerkers belangrijk zijn. Beschik je niet over het juiste personeel, dan kan het evenement vertraging oplopen door langzame opbouwmedewerkers of personeel dat geen idee heeft wat ze aan het doen zijn. 

Gelukkig zijn met de opbouwmedewerkers van Horeca Uitzendbureau Groep dit soort zaken verleden tijd. Professionaliteit en een goed arbeidsethos zijn de kenmerken waar onze opbouwmedewerkers om bekend staan. Uw evenementen zijn altijd op tijd klaar en binnen no-time weer afgebroken als u kiest voor onze toppers!

Door heel Nederland beschikbaar

Of u nu een mooi evenement organiseert in de het uiterste zuiden van Brabant of op de mooie stranden van Katwijk aan Zee, wij staan altijd voor u klaar. Horeca Uitzendbureau Groep is een landelijke organisatie die in alle twaalf de provincies actief is. Door ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om op elke plek in Nederland de beste opbouwmedewerkers voor u te leveren. 

Kennis van zaken en een professionele werkhouding

Geen urenlange briefings en 10x iets uitleggen, onze opbouwmedewerkers hebben kennis van zaken en zijn niet bang om hard te werken. Ze stropen de mouwen op en gaan hard aan de slag. Ze hebben geen constante supervisie nodig, want ze weten wat ze moeten doen.

Door onze goede trainingen en jaarlijkse evaluaties beschikken al onze medewerkers over de meest actuele vakkennis die ze nodig hebben om van uw evenement een succes te maken. Een slechte werkhouding is geen optie, al onze opbouwmedewerkers geven altijd 110%!

Variabel inzetten is geen probleem

Als geen ander weten we dat flexibiliteit van belang is bij het op- en afbouwen van evenementen. Daarom is het variabel inzetten van onze afbouwmedewerkers geen enkel probleem. Loopt het evenement uit en kan morgen pas worden afgebouwd? Onze toppers zijn morgen voor u aan het werk! Last-minute een aantal ziekmeldingen waardoor u op korte termijn personeel nodig heeft? Onze afbouwmedewerkers zijn op korte termijn in te schakelen en zorgen ervoor dat uw evenement altijd kan doorgaan.

Wil u meer informatie ontvangen over de opbouwmedewerkers van Horeca Uitzendbureau Groep? U kunt ons telefonisch bereiken op 085 303 17 47. Stuurt u liever een email? Dat kan ook zonder probleem. Ons emailadres is info@horeca-uitzendbureau.com.

  Uw gegevens

  Bedrijfsnaam*

  Voornaam*

  Achternaam*

  Contactgegevens

  Adres

  Postcode

  Plaats*

  E-mail*

  Telefoon*

  Dienst

  Aantal personen

  Soort dienst

  Voorkeursdatum

  Vragen en/of opmerkingen