KeukenpersoneelSoms heb je als horecaondernemer op korte termijn keukenpersoneel nodig. Of u nou net een nieuwe zaak bent begonnen of dat u net een extra paar handen nodig hebt op een drukke zondagavond, u kunt altijd terecht bij Horeca Uitzendbureau Groep.

Ons keukenpersoneel is de beste in de markt en daar zijn we trots op. Door ons groot netwerk en landelijke dekking kunnen we op elke locatie in Nederland keukenpersoneel leveren. Of het nu in Alkmaar is of in Helmond, onze toppers staan klaar om u te ontzorgen.

Van hamburgerbakkers tot chef-koks

Het maakt voor ons niet uit of u nou op zoek bent naar een nieuwe hamburgerbakker of een tijdelijke chef-kok die even kan bijspringen. Door jarenlange ervaring en een uitstekend netwerk zijn wij instaat op elk soort keukenpersoneel op korte termijn voor u in te zetten.

Vergeet sushi-chefs die niet weten hoe ze rijst moeten koken of een grill-specialist die nog nooit een barbecue heeft aangestoken. Al ons keukenpersoneel weet van aanpakken en heeft alle kennis is huis om uw opdracht perfect af te ronden. Niet alleen dat, alle opdrachten worden ook nog met een glimlach gedaan! 

Altijd hoogstaande kwaliteit voor betaalbare prijzen

Door een strenge selectie en constante trainingen en opleidingen is ons keukenpersoneel perfect opgeleid. Alleen de allerbeste koks worden door ons aangenomen. Perfectie is waar we naar streven en we doen er alles aan om de beste kwaliteit te garanderen. Gastvrijheid en klantvriendelijkheid zit in ons DNA en we zorgen ervoor dat al ons keukenpersoneel dit ook uitstraalt. 

Goede kwaliteit is niet zo lastig om te vinden, maar meestal zijn de kosten dan ook torenhoog. Door ons horecaverleden weten we dat u als horecaondernemer op de kosten moet letten, zonder toe te geven op de kwaliteit. Daarom bieden wij u topkwaliteit aan voor betaalbare prijzen. Niet langer hoeft u te kiezen tussen kwaliteit of prijs, want wij bieden u het beste van twee werelden.

Ziet u het keukenpersoneel van Horeca Uitzendbureau Groep wel zitten? Voor een offerte of meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 085 303 17 47 of een email sturen naar info@horeca-uitzendbureau.com. We kijken ernaar uit om u gelukkig te maken met ons uitstekende keukenpersoneel!

Een offerte aanvragen?

  Uw gegevens

  Bedrijfsnaam*

  Voornaam*

  Achternaam*

  Contactgegevens

  Adres

  Postcode

  Plaats*

  E-mail*

  Telefoon*

  Dienst

  Aantal personen

  Soort dienst

  Voorkeursdatum

  Vragen en/of opmerkingen