HostessesBent u op zoek naar een professionele glimlach die ervoor zorgt dat uw klanten goed ontvangen worden op bijvoorbeeld een beurs of in uw restaurant? Dan bent u bij Horeca Uitzendbureau Groep aan het juiste adres. Horeca Uitzendbureau Groep beschikt over professionele en vakbekwame hostesses voor al uw evenementen. 

De hostesses van Horeca Uitzendbureau Groep zorgen ervoor dat uw gasten vanaf het moment dat ze binnenstappen goed ontvangen worden. Een goede eerste indruk is goud waard en daar zorgen onze toppers voor. Altijd met een glimlach en kennis van zaken wordt u ontzorgt, zodat u zich volledig kan focussen op de business.

Professioneel en vriendelijk

Onze hostesses worden tijdelijk het visitekaartje van uw bedrijf. Uiteraard wilt u dan dat alles goed is geregeld en dat uw visitekaartje een perfecte indruk maakt. Dat is geen enkel probleem en uiteraard is dat goed geregeld. Al onze hostesses zijn persoonlijk geselecteerd en zijn uitstekend getraind. 

Vriendelijkheid en professionaliteit staan bij ons op nummer 1. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken, onze hostesses zullen er altijd voor zorgen dat uw gasten goed worden ontvangen. Geen gekreukte overhemden of een ladder in de nylonpanty. Onze hostesses zien er netjes en verzorgd uit!

Inzetbaar voor elk soort evenement

Of u nou een beurs organiseert of tijdelijk extra handen nodig heeft in uw restaurant, onze hostesses zijn op elk soort evenement inzetbaar. Door onze uitgebreide portefeuille van hostesses, kunnen we voor iedere gelegenheid de perfecte kandidaat vinden!

Heeft u klanten uit Zuid-Amerika die overkomen en dus een hostess nodig die Spaans spreekt? Of heeft u last-minute een hostess nodig die op de hoogte is van de laatste trends in de modewereld? Ook dan zit u bij Horeca Uitzendbureau Groep aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreid netwerk kunnen we altijd de hostess vinden die u nodig heeft! 

Flexibiliteit zit ons DNA

Heeft u hostesses nodig in Maastricht, Zwolle of op Terschelling? Dat is voor ons geen enkel probleem, in elke hoek van Nederland hebben wij de beste hostesses voor u klaar staan. Heeft u morgen 10 hostesses nodig voor korte of lange termijn? Dat is geen enkel probleem! Flexibiliteit zit in ons DNA en wij zijn altijd in staat om aan uw wensen te voldoen.

 

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 085 303 17 47 of kunt u een email sturen naar info@horeca-uitzendbureau.com.

Offerte aanvragen?

  Uw gegevens

  Bedrijfsnaam*

  Voornaam*

  Achternaam*

  Contactgegevens

  Adres

  Postcode

  Plaats*

  E-mail*

  Telefoon*

  Dienst

  Aantal personen

  Soort dienst

  Voorkeursdatum

  Vragen en/of opmerkingen