BedieningsmedewerkersBent u op zoek naar betrouwbare en vakkundige bedieningsmedewerkers? Het maakt niet uit of u ze morgen of pas over drie maanden nodig hebt, de bedieningsmedewerkers van Horeca Uitzendbureau Groep staan voor u klaar om aan de slag te gaan!

Met de bedieningsmedewerkers van Horeca Uitzendbureau Groep zit u altijd goed. Of u nu op zoek bent naar tien tijdelijke medewerkers om van een gala een succes te maken of voor een langere tijd hulp zoekt, onze professionals zorgen ervoor dat u zich nergens meer zorgen meer over hoeft te maken.

Professioneel en altijd met een glimlach

Onze bedieningsmedewerkers staan in de industrie bekend om hun professionaliteit en vakbekwaamheid. En dat is niet zonder reden, wij investeren namelijk erg veel in de training en opleidingen van onze bedieningsmedewerkers. Daardoor kunnen wij een constante kwaliteit garanderen.

Maar kwaliteit en vakkennis is niet genoeg, dat weet elke horecaprofessional. Gelukkig hebben wij onze medewerkers ook op hun attitude en motivatie geselecteerd. Alleen de beste komen door onze keuring en zullen u klanten altijd met een glimlach de avond van hun leven bezorgen. Door de positieve uitstraling van onze bedieningsmedewerkers zult u al uw zorgen snel vergeten en optimaal kunnen genieten van uw eigen event. 

Beschikbaar in heel Nederland

Horeca Uitzendbureau Groep heeft een uitgebreid netwerk en werkt samen met diverse partners. Dit zorgt ervoor dat wij een landelijke dekking hebben en overal in het land medewerkers voor u kunnen leveren. 

Geen plek in Nederland bestaat waar de professionals van Horeca Uitzendbureau Groep niet komen werken. Dus of u nu een mooi diner organiseert in Gorinchem of een benefietavond in Harlingen, onze bedieningsmedewerkers zullen u de avond van u leven bezorgen.

Flexibiliteit als kenmerk

Door onze jarenlange ervaring in de horeca weten we dat niks zo belangrijk is als flexibiliteit. Soms melden medewerkers zich pas een paar uur van tevoren ziek of loopt het aantal reserveringen opeens de spuigaten uit. Gelukkig is dat voor Horeca Uitzendbureau Groep geen enkel probleem en kunt u op onze flexibiliteit rekenen! Dat is wel zo makkelijk. Mocht u meer informatie willen dan kunt u ons bereiken op 085 303 17 47. Mocht u liever een email sturen dan kan natuurlijk ook. Ons emailadres is info@horeca-uitzendbureau.com.

  Uw gegevens

  Bedrijfsnaam*

  Voornaam*

  Achternaam*

  Contactgegevens

  Adres

  Postcode

  Plaats*

  E-mail*

  Telefoon*

  Dienst

  Aantal personen

  Soort dienst

  Voorkeursdatum

  Vragen en/of opmerkingen