Meedenkend en oplossingsgericht

Heb vaak samengewerkt met Teun, Ruud en het team van Toppers. Altijd meedenkend en doen hun uiterste best om alles te regelen, ook de korte termijn aanvragen. Fijne open en duidelijke communicatie en denken mee met de wensen van de opdrachtgever. Zeker een aanrader.

Lees meer
Flexibel en meedenkend

Regelmatig dienen wij last minute een aanvraag in, het team van Toppers gaat hier zeer flexibel mee om. Ze zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar en denken mee hoe onze aanvraag het beste in te vullen. Altijd kwalitatief personeel en daarom is Toppers voor onze een betrouwbare partner.

Lees meer
Geweldige ervaring

De opdracht voor 10 medewerkers kwam vrij laat bij Toppers binnen. Zij hielden mij voortdurend op de hoogte van hun vorderingen. Uiteindelijk zijn 10 personen geleverd (en nog op tijd ook). En wat een geweldig team. Je hoefde hen niets uit te leggen, waren attent en gastgericht. Wij zijn erg ingenomen met jullie inspanningen, TOP!

Lees meer
Best

Wij feliciteren jullie met de medewerkers die de tijdelijke klus bij ons hebben uitgevoerd. Stuk voor stuk Toppers, echte horeca professionals. Wij gaan door met het bij jullie uitvragen van diensten.

Lees meer